Administratieve talenten gezocht (regio Antwerpen) (m/v/x)

20/02/2023

Administratieve talenten gezocht (regio Antwerpen) (m/v/x)

Ben je op zoek naar een afwisselende job met maatschappelijke waarde? Bijt je je graag vast in dossiers en administratie? Hou je van contact met klanten en collega's? Dan is een job bij de Rechterlijke Orde misschien wel iets voor jou!

Werk je graag in een groot team of toch liever slechts een paar collega's? Sta je graag in contact met burgers of werk je toch liever meer achter de schermen? Doordat we verschillende vacatures hebben bij verschillende entiteiten, vinden we zeker en vast een plaats die werkt voor jou.

Binnen de Rechterlijke Orde (dat zijn de rechtbanken, hoven en parketten) krijg je de kans om mee te bouwen aan de goede werking van een modern justitie, waarbij jij een meerwaarde kan bieden voor zowel de maatschappij als voor individuen.

Hieronder een greep uit je takenpakket:

  • Je voert administratieve taken uit, bijvoorbeeld klaarmaken van de gerechtelijke dossiers, briefwisseling en mailboxbeheer. 
  • Je werkt mee aan de behandeling van gerechtelijke dossiers.
  • Je communiceert helder en transparant en je beantwoordt vragen van onder andere burgers, advocaten, politie en maatschappelijke diensten. 
  • Dankzij het volgen van interne en externe opleidingen krijg je de kans om je eigen kennis en expertise verder te ontwikkelen. Je begeleidt en ondersteunt je nieuwe collega’s en je geeft jouw kennis ook door. 
  • Eenvoudige en vaak voorkomende problemen los je op een snelle en efficiënte manier op. 

Heb je vragen over de jobinhoud? 

Voor meer info kan je terecht bij mevrouw Hilde Van Meensel, hoofdgriffier (hilde.vanmeensel@just.fgov.be).

Hoe solliciteren? 

Voel je je geprikkeld door bovenstaande jobomschrijving? Bekijk dan zeker het volledige vacaturebericht via deze link. Maak een 'Mijn Selor-account' aan en solliciteer ten laatste op 02/03/2023.